bertkamp.nl

“Mobylette” arita halff bert kamp uitgeverij boekscout

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Het is 1968. Op het strand van Egmond aan Zee wandelt een meisje naar haar strandhuisje. Ze gaat hier de komende zomer wonen. Vier jongens verlaten Ameland. Na een lange rit vindt er in Heiloo een ontmoeting plaats. Twee jonge mensen maken een keuze en hun leven neemt een wending. Doen ze dit bewust en is er wel over nagedacht? Of is het de liefde voor elkaar die ervoor zorgt dat de toekomst voor altijd verandert? – Een romantische novelle die bestaat uit een combinatie van werkelijkheid en fantasie.
Arita Halff is geboren in Heiloo. Ze heeft jarenlang als docent Nederlands en Burgerschap op het MBO gewerkt. Als freelancer schreef ze human-interestverhalen voor de plaatselijke krant. Ook schreef ze colums voor het maandmagazine ‘OOK’. Tevens voor een onderwijsblad. Samen met Bert Kamp bracht ze in 2009 het boek “NAAR ZEE” uit. Bert Kamp maakte de foto’s en Arita Halff schreef daar gedichten bij. Samen schreven ze “Mobylette” waar ze met veel plezier aan hebben gewerkt.
Arita
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bert Kamp is geboren in Nijverdal en groeide op in Rheden aan de Veluwezoom. Daar keek hij op thermiekvolle dagen vanuit het zolderraam naar de cirkelende zweefvliegtuigen. In 1972 maakt hij op Terlet zelf zijn eerste solovlucht. Verder bezocht hij de Pedagogische Academie, waarna hij ruim 40 jaar in het onderwijs bivakkeerde. Zijn passies zijn gitaarspelen en fotografie. Met zijn camera is hij vaak AAN ZEE te vinden.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2023 bertkamp.nl

Thema door Anders Norén